Indoor Activities (part 1)


Time tulis blog ni, Keysha dah 7bln lbh..hurrrmmm…cepatnya masa berlalu..mcm baru sebulan lahirkan keysha.. Semakin hari semakin bnyk aktiviti yg dia nak  explore..Dan paling penting bnyk karenah yg kadang2 memeningkan.. Tapi, rasa sgt puas hati bila tengo keysha membesar depan mata…lagi seronok dapat mendidik anak sendiri… 🙂

EKB

Ada benda nak di ambil.....

Naaaa….kalau dah jumpa benda yg dia suka, cayo2 dia nak ambil…nampak sangat luka2 di muka keysha ni.. tak serik2.. kdg2 yg lucunya, keysha buat luka sendiri d mukanya…hahaha…

EKB

Guna H/pon murahhhh...

Haaaaa…ni part paling keysha suka.. Bergaya depan kamera.. 🙂 Macam mumynya zaman muda…ngehehe.. Pantang nmpk kamera, macam2 pose yg keysha buat.. Lucu pun ada..pelik pun ada…pendek kata, macam2 adaaaaa…..

EKB

komputer mumy jadi sasaran

Oooopppsss…laptop mumy jadi sasaran keysha..pntg tiada org dpn laptop, keysha akan ambil alih… hahaha…bkn laptop je..handpon mumy pun jadi sasaran keysha..huhu.. Laptop & hpon dadynya jarang di sentuh coz warna putih.. laptop & hpon mumy warna hitam.. Suka sangat keysha color hitam…sampaikan,  kotoran di lantai semua masuk mulut…aiiissshhhh.. jadi ‘vitamin’ dah kuman2 sama keysha..

EKB

Takut di marah

Haaaa…mcm ni… nmpk benda2 keci di korek2..kemudian berusaha bg melekat benda tu di jari…dannnnn.. akhirnyaaa….nyummm… masuk dlm mulut..kunyah2 smp hancur.. bila mumy korek mulut, nangis mcm di cubit2 padahal bknnya sakit.. Lepas tu, minta kasihan dengan mumy..huuuu..part ni la dady Keysha tak suka.. Kalau Keysha dah start nak manja2 dgn mumy, cara macam mana pun dady buat utk pujuk, keysha tak makan saman…

EKB

yeahhh

Olololo…kesian anak mumy.. Time ni Keysha sakit dua minggu.. 😦 dua minggu juga la mumy tak cukup tido.. Mumy tak kisah semua tuuu..mumy paling kesian tengo Keysha tak dapat tido sebab hidung tersumbat… Dah la demam, batuk, selesma lagi.. Kalau boleh macam mumy nak ganti je Keysha sakit, biar mumy tanggung.. Walaupun badan sikit susut tapi mumy bangga dengan keysha sebab Keysha masih makan bread, bun & biskut milnanya..Susu dan bubur mmg dia tak suka time ni… Sekarang, selera mkn kembali normal… 🙂

Okkkk…jumpa di bahagian ke-2.. peace… !!!!

 http://tinyurl.com/anniemiyuki

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s