Archive | May 2012

Hobi……….:)


Lamanya tak tulis blog…nak kata bz sangat tak juga…cuma sedikit malas nak menulis…Tp, hari ni mcm ada rasa rajin sikit…sikit jeeee…. hihihi….

Sejak 2 menjak ni datang la pula rajin mengait ni…Bukan apa..My doter yang semakin membesar dan semakin pandai bergaya buat mumy kadang2 pening kepala..nampak topi cantik..dia nak juga pakai walaupun hanya duduk rumah.. Lagi la kalau dah kata nak jalan.. awal2 dah bongkar almarinya cari baju sampai berhambur…adusss….lps dah pakai lawa2..cari headband atau topi..tu pun pilih sendiri.. dah tu mesti tengo cermin (hhaaaa…part ni ikut dadynya yg suka cermin)….;p

Ini la sebahagian koleksi my doter…:)

pouch

hair clips

topi koboy versi gegirl….

cap utk beriadah…

 

Nampaknya..ni je la dapat di upload utk hari ini..network…ohhhh…network…napa la ko lembab sangat…

Ada masa nnt mumy upload lg…hihi

 

Advertisements
This entry was posted on May 22, 2012. 7 Comments