Keysha 1Y 1M


muka keysha bila serius…

Alhamdulillah…akhirnya dapat jg update blog yg hampir ‘terbengkalai’ ni…

Juz nak cerita pasal anak mummy yg semakin membesar dengan bertambahnya beberapa pelajaran baru dalam hidupnya.. Yg buat mummy excited nak kongsi cerita ni adalah perkembangan keysha yg dah pandai berjalan..:) Genap 1year 1month anak mumy pandai berjalan dahhhh…Walaupun di kategorikan agak lambat proses ni tapi mummy tetap gembira.. Paling penting anak mummy sentiasa sihat dan ceria…:D

Sekarang dah laju berjalan, walaupun kadang2 mummy tengo keysha ada jg 1,2 kali merangkak..Mungkin masih rindu nak merangkak kot…hihi..

Ini la antara aksi2 dan aktiviti keysha bila dah masuk setahun…

habis dinding di conteng..terpaksa beli whiteboard…huhu

dah pandai hantar mesej & call org…hurrrmmmm….habis credit mumy & dady..

bergaya sakan…..

 

dah pandai kacau komputer…Paling terer ON/OFF komputer

sebelum ada whiteboard, ini la kejadianya…dah bagi buku tapi tak cukup ruang utk keysha menconteng…. SABAR je mumy…

Advertisements

4 thoughts on “Keysha 1Y 1M

  1. hi annie,
    anak sy pn jalan masa umur 1y1m pdhl sblm tu lngsg xtanda2 mau bjalan..tiba2 ja dia berdiri n terus jalan ni..hehehe

    Rani Charlene Jerome ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s