1st time buat blog sendiri


Dady, Keysha n Mumy

@Colmar Tropicane, Bukit Tinggi

Salam…sangat teruja bila dpt buat blog sendiri…walaupun masih samar2 tp ‘usaha tangga kejayaan’..dari masa ke semasa kena bljr dan bnyk buat research… hurrrmmm…mcm zaman ‘u’ dulu…So, sapa2 nak kongsi2 idea psl blog atau pengalaman buat blog, amat di alu2kan…:)
Time buat blog ni baby keysha masih tido..so, mumy ambil kesempatan buat blog.. Walaupun idea tu, kejap ada kejap tak ada…(mcm iklan chipsmore) tp tetap bersemangat nak buat blog..hhheeeeeehhhh…

Actually, dah lama Mr.Huby suruh buat blog…siap bg idea lg tp masa tu, rasa tak confident buat blog…mcm2 dlm fikiran, tdk yakin da an takut.. Now, berbekalkan sedikit semangat dan sedikit idea, akhirnya ‘lahirnya’ blog pertama saya… 🙂

Eheeeemmmm….hehehe… 🙂 smbl tersengih2 bgtau Mr.Huby pasal blog.. 1st Mr.Huby tnya, ‘cerita pasal apa?’… dgn slmba saya jwb..’tiada apa2..cerita kosong ja.. 😉 ‘napa tdk guna email sy?’… laa..mana la ingat email dia..sdgkan user sndiri pun kadang2 tak ingat… 😀

ERB

1st time bawa keysha stay hotel.. 🙂

Advertisements